Etiket Sonuçları: seminer

Nis

Lefke Amerikan Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet GÜNEYLİ tarafından öğrencilerimize 21. Yüzyıl Yetkinlikleri ve Değişen Kariyer Tercihleri konulu seminer verildi. 21. yüzyılın gerektirdiği yetkinlikler ve yeni mesleklerle ilgili seminer öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi gördü. Hocamıza katkıları için teşekkür ederiz.

Mezun öğrencimiz, çocuk ve ergen psikiyatristi Aybüke Tuğçe Mustan, 10.sınıf öğrencilerimize "Teknoloji Bağımlılığı" konulu seminer verdi. Mezun öğrencimize katkıları için teşekkür ederiz.

Müzik Öğretmenlerimiz Berna GÜLTEKİN, Lale Nur YILMAZ, Taylan İNAN ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Gülabi ŞAHİN tarafından hazırlanan müzik dinletisine çevrimiçi olarak katıldık. Emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.