Etiket Sonuçları: kariyer

May

Mersin Üniversitesi Denizcilik Fakültesi öğretim görevlileri tarafından "Denizcilik Sektörüne Yönelik Kariyer Planlamaları: Denizcilik İmajının Rolü" konulu bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Katkıları için teşekkür ederiz.

Nis

Lefke Amerikan Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet GÜNEYLİ tarafından öğrencilerimize 21. Yüzyıl Yetkinlikleri ve Değişen Kariyer Tercihleri konulu seminer verildi. 21. yüzyılın gerektirdiği yetkinlikler ve yeni mesleklerle ilgili seminer öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi gördü. Hocamıza katkıları için teşekkür ederiz.

Mezunlarımızla Kariyer Günleri etkinliğimizin son basamağında Avukat Volkan Berk Polat, Psikolog Fatma Uslu ve İşletmeci Murat Tayfun İnce'yi konuk ettik.

Mezunlarımızla Kariyer Günleri etkinliğimizin ikinci gününde Merve Selin Dayı, İlker Köprü ve Mehmet Bal'ı konuk ettik. Öğrencilerimiz, mezunlarımızın başarı hikayelerini dinleyerek, farklı meslek dalları hakkında bilgi sahibi oldular.

Mezunlarımızla gerçekleştirdiğimiz Kariyer Günlerinin ilk basamağında Mehmet Karaboğa, Neslihan Behrem Gayır ve Leyla Batmaz konuğumuz oldu. Mezunlarımızın, öğrencilerimize kariyerleri, deneyimleri ve sektör hakkında kapsamlı bir bakış açısı sundukları etkinlik, öğrencilerimizin gelecekteki kariyerlerini planlama konusunda değerli bir rehberlik oldu.

Katkı sağlayanlara teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

Nis

Mezunları Takip ve Fotoğrafçılık Kulübümüz tarafından gerçekleştirilen Kariyer Günleri etkinliğimizde, 2006 mezunlarımızdan Aybüke Tuğçe MUSTAN moderatörlüğünde; Beril MARALOĞLU, Erkin Sercan BAYRAK, Nuran BABATAŞ ve Tuğba BADEMCİ, 10. sınıf öğrencilerimizle söyleşi yaptılar. Mezunlarımıza katkıları, Tarih öğretmenimiz Narin Devrim EMRE'ye organizasyon için teşekkür ederiz.